Mια ταινία για το σαββατοκύριακο : Hello Ladies The Movie


Μόλις είδα την ταινία Hello Ladies : The Movie στο NOVA και νομίζω ότι αυτή θα πρέπει να είναι η πρόταση μου για το σαββατοκύριακο. 




Δεν ξέρω αν είναι προπομπός της σειράς (κάτι σαν πιλότος δηλαδή) ή βγήκε μετά την σειρά της HBO αλλά ήταν μια ευχάριστη ταινία να δει κανείς, σάββατο ή Κυριακή μεσημέρι. Μπορεί να μην έχει τους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς ή να μην θεωρείτε ότι τρέχει για όσκαρ, αλλά το Hello Ladies είναι αυτό που λέμε μια εύκολη και γλυκιά κωμωδία χωρίς έντονους προβληματισμούς (πέρα από τις σχέσεις των σύγχρονων τριαντάρηδων  geeks δηλαδή).

Είναι ο ευχάριστος τρόπος να περάσεις το σαββατοκύριακο σου όταν η τηλεόραση δεν έχει απολύτως τίποτα να δεις. Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γελάσεις και θα αισθανθείς όμορφα με την ιστορία, την πλοκή και τους χαρακτήρες, όσο προβλέψιμη κι αν δείχνει. Στο τέλος θα την σκέφτεσαι με χαμόγελο.



Ένας άχαρος Άγγλος , ο Στιούαρτ προσγειώνεται στο Λος Άντζελες ψάχνοντας την γυναίκα των ονείρων του. Η σειρά βασίζεται στις περιπέτειες του για την αναζήτηση ενός καυτού μοντέλου για ραντεβού , προκειμένου να κάνει την πρώην του να ζηλέψει, όταν αυτή έρχεται από την Αγγλία για επίσκεψη με τον άντρα της. Ο στιούαρτ ψάχνει την γυναίκα που ονειρεύεται επιδιώκοντας να νικήσει τα φαντάσματα του άχαρου παρελθόντος του. Στην ταινία εγώ είδα ότι την βρίσκει, αφού ήταν όλο αυτό τον καιρό μπροστά του.


Δεν έχω δει την σειρά αλλά σίγουρα θα της ρίξω μια ματιά τώρα. 



Διάβασε επίσης:




The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...