BEAUTY NEWS: The sun always shines in Maragu


Γνωρίστε τα ελληνικά γυαλιά από ξύλο, πλασμένα με θεϊκό στυλ!

 Για κάποιους είναι μια εξωτική χώρα, γι’ άλλους ένα μαγικό μέρος. Για εμάς τους κατοίκους της, ο τόπος μας! Κάθε μας μέρα είναι μοναδική. Κάθε κάτοικος της Maragu λατρεύει να δημιουργεί, να κατασκευάζει,αρκεί το υλικό του να είναι το ξύλο. Ελληνικό ξύλο. Γιατί αυτό; Διότι είναι το μόνο που ξέρει  να «πλάθει» κι  έχει  όλα όσα χρειαζόμαστε για τις  κατασκευές μας.Χρώμα, άρωμα, υφή, δύναμη, αντοχή, διαφορετικότητα και πάνω απ' όλα είναι στην παράδοσή μας! Είναι το νέο ελληνικό brand Maragu.

Ανακαλύψτε , δοκιμάστε, αγγίξτε, μυρίστε κι απολαύστε τη συλλογή  Maragu μέσα από τα εξαιρετικά σχέδια Zeus,  Aphrodite,  Ares  & Hermes.  Με την  υπογραφή και  την  καλλιτεχνική επιμέλεια  του πρωτοποριακού  designerΓιώργου Δρακίδη αλλά και με τη βοήθεια οπτικών, διατηρήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού ένα βασικόαξίωμα…Να σχεδιάσουμε γυαλιά ηλίου από ξύλο και όχι απλώς ξύλινα γυαλιά. Βασικός μας στόχος είναι το τελικόπροϊόν να είναι καλαίσθητο, ξεκούραστο και εντυπωσιακό. Δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στις καμπύλες του ξύλου και στην άνεση και εφαρμογή του σκελετού. 

Τα υλικά

Διαλέγοντας  προσεχτικά τα ξύλα και δουλεύοντας  τα στο χέρι  για να ομαλοποιήσουν κάθε πτυχή,  μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο για το τελικό αποτέλεσμα των προϊόντων που δημιουργούνται από ελληνική καρυδιά, ξύλο τριανταφυλιάς, ελιά και σφένδαμο. Η διαδικασία κατασκευής που ακολουθούν στην Maragu βασίζεται στη φιλοσοφία «one–piece wooden pair of sunglasses». Δηλαδή κάθε ζευγάρι πλάθεται από ένα ατόφιο και μοναδικό κομμάτι ξύλου. Αυτό το καθιστά φυσικά μοναδικό, καθώς κανένα κομμάτι ξύλο δεν είναι ακριβώς ίδιο με κάποιο άλλο! Συνολικά το αποτέλεσμα της δουλειάς είναι γυαλιά από ελληνικό ξύλο με διάρκεια, κομψότητα και φινέτσα.

Zeus 

O Ζευς ήταν βασιλιάς και πατέρας των θεών.  Αυτό το ζευγάρι γυαλιά είναι για όσους τολμούν και αναζητούν να ξεχωρίσουν. Γι’αυτούς  που  προτείνουν  τις  δικές  τους  τάσεις  αντί  απλά  να ακολουθούν.  Από ξύλο καρυδιάς, το μοναδικό που είναι  φυσικά πλούσιο με βαθύ σοκολατένιο χρώμα και υψηλή αντοχή.





Ares


O Άρης  ήταν  ο  θεός  του  πολέμου  και  της  καταστροφής.  Η ερωτική του σχέση με την Αφροδίτη καθιστά τον Άρη το απόλυτο ανδρικό  πρότυπο. Αυτό  το  σχέδιο  απευθύνεται  σε  άνδρες  που επιθυμούν  να  αναδειχθούν  χωρίς  να  προκαλούν.  Για  όσους πιστεύουν  ότι  η  ομορφιά  βρίσκεται  στη  λιτότητα.  Από  ξύλο καρυδιάς, το  μοναδικό  που  είναι  φυσικά  πλούσιο  με  βαθύ σοκολατένιο χρώμα και υψηλή αντοχή.




Aphrodite 

H Αφροδίτη  ήταν  η  θεά  του  έρωτα  και  της  ομορφιάς.  Οι ποιητές επαινούσαν το γέλιο και τη λάμψη της.  Το σχέδιο θα αγαπήσουν οι πραγματικά συναρπαστικές γυναίκες του κόσμου. Εκείνες που η κοινωνικότητα και η μόδα είναι στην καθημερινή τους  agenda.  Από  ελαφρύ  ξύλο  σφενταμιού,  διατηρήσαμε  του λευκό  του  χρώμα  και  λειάναμε  τις  καμπύλες  για  να αγκαλιάσουν τα γυναικείο πρόσωπο.




Hermes
O Ερμής ήταν ο αγγελιοφόρος των θεών. Όπως επίσης ο θεός της  επικοινωνίας  και  των  ταξιδιών. Αυτό  το  σχέδιο  θα  το λατρέψουν  οι  κοσμοπολίτες  κι  όσοι  θέλουν  πραγματικά  να δημιουργήσουν  αφορμή  για  στενές  επαφές.  Για  όσους  η αναζήτηση του νέου είναι πραγματικά τρόπος ζωής. Από ξύλο καρυδιάς, το  μοναδικό  που  είναι  φυσικά  πλούσιο  με  βαθύ σοκολατένιο χρώμα και υψηλή αντοχή.




*Οι φακοί των γυαλιών ηλίου  Maragu είναι κατάλληλοι για μακρόχρονη χρήση, προστατεύοντας από την ηλιακή  ακτινοβολία  UVA &  UVB και  προέρχονται  από  την  αναγνωρισμένη  εταιρεία  οπτικών  Divel (http  ://  www  . divelitalia  . it  /). Δίνουμε έμφαση στη χρήση των πιο ποιοτικών υλικών γι’ αυτό και κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου Maragu συνοδεύεται από εγγύηση αυθεντικότητας για τους φακούς Divel. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...